söndag 26 juli 2009

Vilken stil ska jag köpa in? Rösta och vinn!

Jag vill ha lite hjälp med vilken typ av smycken jag ska köpa in nästa gång. Utbudet är oändligt och bland mina bokmärken är det fullt av smyckesdesigners och det är svårt att välja. Som tack för vägledningen lottar jag ut ett par Earvines, örhängen i äkta silver.

Gör såhär: Rösta. Gör en kommentar i det här inlägget, så att jag ser vilka ni är. När omröstningen är slut kontakta jag vinnaren och gör ett inlägg här så att alla andra kan se vem som vann.

De olika kategorierna syns här nedan. Det är inte säkert att det blir just de designers jag visar upp här, utan det handlar mer om typ av stil jag ska välja. Tack för hjälpen! Omröstningen avslutas den 4 augusti.

Lyx (äkta stenar):
Örhängen med rökkvarts, äkta silver med 24k guld, Toosis, Turkiet
Earrings with smokey quartz, vermeil, Toosis, Turkey

Vardagssilver (äkta silver, stilrent):

Örhängen äkta silver, Howlin Doggie, USA
Earrings, 925 sterling silver, Howlin Doggie, USA

Roligt och sött (kluriga och finurliga):

Halsband med liten tekopp, Cute Ability, USA
Necklace with tea cup pendant, Cute Ability, USA


I need help to choose which style I will stock more of next. If you help me with my poll you can win a pair of Earvines, delicate earrings made of pure fine silver.

Do like this: Vote. Make a comment so I will no how to contact you if you win. I will make a post with the winner and the result, when the poll is over. The poll ends at August 4.

10 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag har röstat på "Vardagssilver"
  MVH/Christina Enevång

  SvaraRadera
 2. Hi Susannah! I just voted :) Hope your website is doing great--it looks wonderful!
  take care,
  Ivy

  SvaraRadera
 3. Örhängen med rökkvarts ser bra ut!!

  Your website looks great!!!

  SvaraRadera
 4. Även jag har röstat på "vardagssilver"

  /J

  SvaraRadera
 5. Tack för hälsning hos mig, jättekul att hitta hit till dig. Såklart är vardagssilver bra men jag gillar ju både sött, finurligt och "annalunda" så det röstade jag på ;)! jag kommer tillbaka, nu ska jag in och titta i butiken!

  Kram Annie

  SvaraRadera
 6. Silver till vardags är ju en absolut favorit i mitt smyckeskrin så jag röstade på det men visst är även örhängena i rökkvarts jättefina. Förstår din beslutsvånda.

  SvaraRadera
 7. Roligt och sött helt klart för mig!

  SvaraRadera
 8. Åh jösses vad svårt!! Men, för att nu vara en kärring mot strömmen (as always) så tycker jag att du ska ha lite av allt! Kanske: 25% Lyx, 50% Vardagssilver, 25% Roligt och Sött. (Större chans för kunderna att hitta något de gillar.)

  Men eftersom jag bara kan välja en kategori, och jag gav 50% till Vardagssilver, så lägger jag min röst på det. (Men egentligen röstar jag på ALLA kategorierna.) LOL

  SvaraRadera
 9. Ååh vad svårt! Både vardagssilver och sött är mina favvisar men bara för att jag nu är nyfiken på vad för slags "sött och finurligt" du har bland dina leverantörer så röstar jag på det. :-)

  SvaraRadera
 10. Jag röstade på vardagssilver innan jag såg bilderna...för jag vill ha sånt som man kan ha alla dagar...att vara vardagsfin i. Jag blev också väldigt förtjust i tekopparna. Jag tycker du ska sälja lite av varje, men med betoning på vardagssilver:D

  SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails