torsdag 18 februari 2010

Snygga böcker - Couture Classics!

Jag har snart rensat bort alla böcker jag har därhemma. Köper bara pocket som jag ger bort sen. Men kolla in dessa böcker!!! Det är Penguine som ger ut klassiker i två olika serier där de tar konstnärer till hjälp i en serie de kallar Couture Classics.

Böckerna ovan är från serien som är inbunden. Coralie Bickford-Smith har gjord de alldeles fantastiska omslagen som är lika vackra på ryggen som framsidan. (se bilder på framsidor också). De säljs bara exklusivt hos Waterstone.

Penguine har även gjort en serie pocketklassiker som är lika snygga. De här tre är av Robert Toledo. Några av dem går att köpa hos bland annat Bokus. Jag känner habegär!

Och anar vi kanske ett sätt för böckerna att överleva? För allvarligt, hur ful är inte en läsplatta egentligen!?2 kommentarer:

  1. Mmmm så vackra, vad finns inuti böckerna då månne :)

    SvaraRadera
  2. Ja så snyggt! Det där med böcker och bokhyllor kan vara ett riktigt bryderi. Jag gillar mina böcker och har dem i hyllorna men retar mig på dessa grälla färger på bokryggarna! Hur snyggt är det på en skala liksom? Not! Bättre med gamla läderpärmar, ser så vackert ut.
    Har funderat lite på hur man gömmer de grälla färgerna men har böckerna kvar...

    Trevlig helg!

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails