tisdag 15 september 2009

Färger våren 2010 - Pantone fashion forecastJag blir alltid så inspirerad av att titta på collagen och färgkartorna från Pantone och andra som förutspår trender. Vårens färger är ganska sandiga med inslag av tomat, lila, citrongul och klarblå (bilden överst). Ladda gärna hem hela Pantone Fashion Colour Report. Flera designers skriver där om hur de tänker kring sina kommande kollektioner.
En annan inspirationskälla är Fashion Trendsetter som rapporterar om trender både för mode, accessoarer och inredning. Kollaget med färger och kläder ovan är en av de trendriktningar för våren 2010 som de rapporterar om. De kallar den "En hyllning till naturen". Det ska vara rak avlång siluett, med drag av antiken, pre-rafaelitiska symboler. Mycket draperingar och tyger med andra ord. Kan tänka att smyckena bör vara ganska stora till detta.
I love to look att the colour palettes from Pantone and other Fashion Trendsetters for upcoming trends. They are so inpiring.

2 kommentarer:

  1. Spennede å se hvilke farger trendsetterene mener kommer til høsten...jeg har fargekartet til danske pej....de er veldig like.
    Klem...Ellen

    SvaraRadera
  2. Härliga färger som kommer! Armbandet kan jag förstå är en favorit, jättefint!
    Anna-Karin

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails