onsdag 24 februari 2010

Lådor från House Doctor

Har jag sagt att jag vill ha såna här? :)

söndag 21 februari 2010

PINK DECADENCE - rosa örhängen

Vintern måste ha ett slut snart! Och jag är beredd! Då ska det firas med cocktails, sötsaker och söta rosa örhängen. Har knepat och knåpat i helgen och gjort läckra långa örhängen med ädla stenar. Rosa topaser, rosa turmaliner och granater blir en fin kontrast mot det oxiderade silvrets grå toner.

Finns bara i ett exemplar och du hittar dem i min Etsy shop: www.suzyqjewelry.etsy.com

torsdag 18 februari 2010

Snygga böcker - Couture Classics!

Jag har snart rensat bort alla böcker jag har därhemma. Köper bara pocket som jag ger bort sen. Men kolla in dessa böcker!!! Det är Penguine som ger ut klassiker i två olika serier där de tar konstnärer till hjälp i en serie de kallar Couture Classics.

Böckerna ovan är från serien som är inbunden. Coralie Bickford-Smith har gjord de alldeles fantastiska omslagen som är lika vackra på ryggen som framsidan. (se bilder på framsidor också). De säljs bara exklusivt hos Waterstone.

Penguine har även gjort en serie pocketklassiker som är lika snygga. De här tre är av Robert Toledo. Några av dem går att köpa hos bland annat Bokus. Jag känner habegär!

Och anar vi kanske ett sätt för böckerna att överleva? För allvarligt, hur ful är inte en läsplatta egentligen!?



fredag 12 februari 2010

Matrummet förvandlas till verkstad

Hårt arbete pågår hemma! Vårt matrum håller på att förvandlas till ny verkstad åt mig. Det här är den enda anständinga vyn i rummet just nu. Resten är en röra. Men det ska bli verkstadsdel, kontorsdel och packningsyta. Återkommer när det är klart....

Tapeten är en gammal 70-talstapet, sen blir det hopplock av gamla möbler. Maken ska bygga om ett gammalt skrivbord till juvelerarbänk. Sen så.... :)
Related Posts with Thumbnails