lördag 26 december 2009

Mellandagsfynda!


Kolla in våra mellandagsfynd. Sänkta priser på utvalda smycken från 40kr och uppåt! Bland annat armband China från Maya Design - tidigare 499:-, nu 295:-, och örhängen Long Branch - tidigare 350:-, nu 175:-.

söndag 20 december 2009

21 december - sista datum för julklappar


21 december, kl. 16 är sista orderdatum för julklappar om man vill vara säker på att få dem i tid. Sen är det bara att njuta av julen.... :)

måndag 14 december 2009

Slitit vid lödstationen - och två hemligheter


I helgen har jag lekt med mina nya silversmidesgrejer. Det gick.....sådär och ibland alldeles väldigt bra. Är nöjd med halsbandet, plektrumet, till min brorson som spelar i ett band (hemlighet 1). Halsbandet till mig själv med stenhänget är ok i designen, men tål inte någon närmare granskning. Men med lite träning...

Åsså hemlighet 2. Jag ska sluta mitt jobb tänkte jag och ge mig på silversmidet på heltid. Ska gå en ettårig utbildning med start nästa höst :).... Längtar! Såsmåningom blir det verkstad med butik och sen även webshop.

onsdag 9 december 2009

Nytt i butiken från PÄRLA

Härliga armband från Pärla Anna Djurberg. Enkla snygga armband som passar till det mesta. Äkta silver och vackra stenar. Från 625 kr.

tisdag 8 december 2009

Virtual makeover - lek en stund :)


Vet inte om det blev så snyggt. Men oj, vad kul det var. Hos Taaz.com kan du ladda upp ditt eget foto eller leka med ett modellfoto. Du kan laborera med ALLT. Håret, ögonfransarna, rouge - ALLT. Håret kan modifieras till fluffigare, kortare och längre. Så slå ihjäl lite tid hos Taaz. Det var som att ha ett sånt där sminkdockehuvud som man hade som liten :)

Nyårsfina örhängen



1. Yesterday, örhängen, Untamed Menagerie. Tidigare 330kr, nu 247,50kr.
2. Chandelier, örhängen, Untamed Menagerie. Tidigare 290kr, nu 217,50kr.
3. Godspeed, örhängen, Comfort Station. 740 kr.

lördag 5 december 2009

Armband för alla som älskar rosa

Rosa och äkta silver är vackert och nu har jag lagt till två olika armband i butiken. Kostar 525kr styck.

torsdag 3 december 2009

Sommarmoln - nya örhängen

Nya örhängen i shoppen. Efter ett grått november har jag börjat längta efter luftiga lätta sommarmoln. Här är de som örhängen för 225kr. Finns även som armband med vita sötvattenspärlor.

onsdag 2 december 2009

Klassiska pärlor och lite mer



Har lagt till lite nya smycken från min egen produktion. Överst pärlörhängen, 190kr, sen armband Cloud för 450kr och sist Onyx också för 450kr. Äkta silver i allt.

tisdag 1 december 2009

Silverskedar lever farligt

Med nyinköpt silversåg och påfyllning av lödmaterial lever de här silverskedarna från mormor farligt..... Har skisser på ett par udda halsband...
Related Posts with Thumbnails